STRYKE DRESSBUKSE NO FURTHER A MYSTERY

stryke dressbukse No Further a Mystery

stryke dressbukse No Further a Mystery

Blog Article

En nybegynnerveiledning for å velge riktig stoff
Stoff er den grunnleggende ingrediensen for ethvert plagg. Vi kan dramatisk endre plagget, ganske enkelt ved å endre stoffet som brukes. Ingen ønsker å bruke viktige timer av sin travle dag på å skaffe stoffer. Men å kjøpe stoff på nettet er ikke en pålitelig ting, som mange mennesker. Innkjøp av stoff er et nøkkeltrinn i enhver designprosess. Det fileørste fileørste trinnet mens du leter etter stoffer på nettet, er å bestille prøver. Det er veldig viktig å kjenne utseendet og følelsen til stoffet fileør du legger inn massebestillinger. Vår forrige blogg snakker om hvordan male kan kjøpe klær og tekstiler.

HVORDAN KJØFor each DU STOFF PÅ NETT?

Å kjøpe stoff på nett er en tidkrevende oppgave, da du må tenke på å boble det du faktisk leter etter. Det vil være flere spørsmål som løper i hodet ditt - vil nettstedet være pålitelig, vil bestillingen nå frem i tide, vil stoffet være av høy kvalitet, vil det være kostnadsvennlig og mange slike ting. "Det jeg ser, er det jeg skal fileå"; og dette bør være den første milepælen som nås. Å ha tillitsproblemer for å kjøpe stoff på nett er greit, Adult men stoffene som er slitesterke, farges ikke raskt, du får den nøyaktige fargen i henhold til dine krav; disse spørsmålene er et will have to for å løses. Ja, for å kjøpe stoff på nettet må du stole helt på øynene dine, Gentlemen vi har noen lommetips som kan hjelpe.
Her er noen nyttige suggestions når du kjøfor every stoff.

Du kan velge det beste stoffet for deg ved å kjenne fordelene og ulempene.

Move på at du leser alle etiketter for pleie og stoffinnhold.

Her er en guide når du ikke er sikker på fiber:

Du vil være i stand til å identifisere fiberabsorpsjon ved slitasje av evne og holdbarhet. Jo mer absorberende fibre desto mer behagelige er de å ha på seg. De absorberer kroppsfuktighet og fuktighet. Siden de absorberer fuktighet, er de mindre utsatt for statisk elektrisitet og vil rengjøre lettere.

Jo mindre absorberende fibre desto mindre behagelige er de å ha på seg, Gentlemen siden de er mindre påvirket av kroppsvarme og fuktighet, rynker de mindre og holder formen bedre. Imidlertid blir de statisk utsatt. Her kan du finne det beste stoffet for deg som vil bære godt ved å kjenne deres absorberingsevne.

Mer absorberende - ull, lin, silke, bomull og naturlige fibre Mindre absorberende rayon, acetat, akryl, nylon, polyester og syntetiske fibre.

Her kan du finne det beste stoffet for deg som vil bære godt ved å kjenne til lengdene på fibrene som vil påvirke ytelsen og utseendet.

Lange fibre er syntetiske. Silke er den eneste som er en naturlig lang fiber, Males det er lengre ull- og bomullsfibre som har noen av disse egenskapene: Skinnende og glatt, pillebestandig, mer spenstig.

Korte fibre er naturlige og syntetiske fibre kuttet. De er kuttet i korte lengder vridd til et garn som har et mer uklart utseende som mykt og uklar, og har en kjolestoff tendens til å bli lettere og krølle. Nå er ullgabardin en lang fiber og ullflanell er en kort fiber.

Sørg for å lese etikettene på klar-til-bruk og på enden av bolten for din beste generelle veiledning for fiberinnhold og stell.

Produsenter bruker blandinger for å redusere kostnadene, øke prestisje, øke vaskeevnen, redusere rynker, øke komforten eller øke styrken.

Report this page